Over ons

Wij zijn Garage Goverde

Aangenaam

Garagebedrijf Goverde is een bedrijvig familiebedrijf. Waar alles draait om de mobiliteit van de automobilist van nu.

Onze roots gaan terug naar 1938. Opgericht als taxionderneming waar de eigen voertuigen gerepareerd werden en later uitgegroeid tot een officieel garagebedrijf, aangedreven door een enthousiast team met passie voor auto’s, techniek, kwaliteit, service. Een team van ervaren specialisten en jonge talentvolle professionals die het beste voor hebben met u en uw auto.

Vanuit onze compleet uitgeruste vestiging in Zevenbergen bedienen we klanten uit de directe omgeving. En daarbuiten. Als een traditionele dorpsgarage met een vertrouwd en persoonlijk karakter, maar dan in een modern jasje.

Garage Goverde stelt kwaliteit voorop. Dit geldt voor onze apparatuur,  service en expertise. Bij ons zijn de lijnen kort, de termijn relaties lang. Op die manier kunt u rekenen op producten en diensten van de beste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs. Want autorijden moet vooral leuk blijven toch?

Garage Goverde levert een breed dienstenpakket om u als automobilist zoveel mogelijk te ontzorgen. Niet alleen voor onderhoud en reparatie, maar ook voor goede occasions en import op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Certificering

BOVAG lid

Brembo partner

Mercedes Global

MPM oil-partner

NAP nationale auto-pas

RDW-keuringsstation

RDW-Erkend leerbedrijf

RDW tenaamstellen en vrijwaren

RDW BCT Taxi

Turbo’s hoet partner

© Garagebedrijf Goverde